• معرفی و بررسی بازی جدید سوپرسل Introduction Brawl Stars
    معرفی و بررسی بازی جدید سوپرسل Introduction Brawl Stars

آموزش حذف کامل اکانت اینستاگرام Instagram + تصاویر

بازدید: 341 views تاریخ ارسال: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ دسته بندی: اموزش اینستاگرام- Instagram » اموزش و ترفند های کاربردی - Education

آموزش حذف کامل اکانت اینستاگرام Instagram + تصاویر

همانطور که می دانید Instagram نام اپلیکیشنی است که با استفاده از آن به راحتی می توانید افکت ها و جلوه های زیبایی به عکس های خود دهید و آن ها را با دوستان خود در شبکه اینستاگرام به اشتراک بگذارید.با استفاده از این برنامه همچنین قادر خواهید بود تصاویری که دیگر کابران این شبکه به اشتراک گذاشته اند را مشاهده نمایید و لذت ببرید.هر چند امکانات و جذابیت این غول اجتماعی هر کاربری را به سمت خود می کشاند اما گاهی اوقات به دلایل مختلف نیاز به پاک کردن اکانت و حساب کاربری احساس می شود! از این رو اندرویدینا امروز در آموزشی جمع و جور برای شما مراحل لازم برای حذف اکانت اینستاگرام را آماده کرده است.

Instagram

نکات مهم در خصوص حذف حساب اینستاگرام :

برای دانلود آخرین نسخه ی اینستاگرام از این صفحه استفاده نمایید.

بر خلاف برخی برنامه ها نظیر واتس اپ، حذف اینستاگرام از طریق خود نرم افزار اینستاگرام امکان پذیر نبوده و این کار باید حتما از درون وبسایت رسمی اینستا صورت گیرد.

پس از حذف اکانت، تمامی موارد اعم از  تصاویر، ویدئوها، کامنت‌ها، لایک‌ها، دوستان، فالوئرها و… کاملا پاک خواهند شد پس اگر ویدئو و یا تصاویر با ارزشی دارید قبل از حذف اکانت از آنها بکاپ گیری کرده و آن ها را در جایی ذخیره کنید.

طبق گفته اینستاگرام، پس از پاک شدن اکانت، دیگر کسی امکان ساخت حسابی با همان نام را نخواهد داشت!

با انجام مراحل ذکر شده در این مقاله حساب کاربری شما در اینستاگرام برای همیشه حذف خواهد شد.

بازگشت به پیج و دسترسی به پست ها و اطلاعات پس از دیلیت اکانت، امکانپذیر نیست.

 

 

  1. ابتدا روی لینک زیر زده و در سایت موردنظر نام کاربری و پسورد خود را وارد نمایید.

سایت رسمی دیلیت اکانت اینستاگرام

 

آموزش کامل حذف اکانت اینستاگرام Instagram

آموزش کامل حذف اکانت اینستاگرام Instagram

 

  1. پس از لاگین شدن کافیست از کشویی تعیین شده یک دلیل برای کار خود انتخاب کنید.

*بهتر است گزینه ی آخر را انتخاب کنید.

  1. اکنون رمز عبور خود را مجددا تایپ کنید و روی دکمه ی قرمز رنگ بزنید.

  1. اگر از انجام این کار اطمینان دارید روی دکمه ی OK کلیک کنید.

  1. حساب شما برای همیشه حذف شد.

استفاده از متن مقاله فقط با ذکر منبع اندرویدینا بلامانع است

مطالب مشابه
ارسال نظر جدید

تذکرات بسیار مهم
  1. ایمیل شما فقط برای مدیر نمایش داده می شود، در نتیجه حتماً واقعی باشد.
  2. برای دریافت کمک اختصاصی از پشتیبان های سایت، از این قسمت تیکت ارسال نمایید.
جدیدترین برنامه ها و بازی ها